NOX Fanok95


Péter Szabó Szilvia
Zenekar
Lemezek
Tánckar
Koncertvideók
Videóklipek
Extrák
Honlapverseny

 

 

 

Főszerkesztő: Győri Ildikó

Társszerkesztő: Móricz Máté

Képek, videók: Győri Ágnes

Design: Milz 

Indulás: 2009. Január 28.

Böngésző: Opera 

Felbontás: 1024 x 768

Téma: NOX 

 Email:noxfanok95@citromail.hu


 

 
  
 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Számláló
Indulás: 2009-01-28
 

 

 

 
Tánckar

 

 Adamovich Ferencnek hívnak, 1984.02.14-én születtem Budapesten. 6 éves koromban kezdtem el táncolni a Törekvés Táncegyüttesben. 9 év néptáncolás után a Magyar Táncművészeti Főiskola Néptánc-színházi tánc tagozatára nyertem felvételt, melyet 2005-ben fejeztem be. Azóta dolgoztam, a Szolnoki Szigligeti Színházban, Vígszínházban, Pesti Színházban, Győri Nemzeti Színházban, a Fővárosi Nagycirkuszban, és számos nagy hazai produkcióban, illetve állami rendezvényen. Emellett, volt alkalmam táncolni 2006 közepétől a NOX együttes Ragyogás, és Örömvölgy koncertturnéján, ahol egy összetartó csapatot és fantasztikus embereket ismerhettem meg. Örülök, hogy ismételten itt lehetek! Büszkeséggel tölt el, hogy 2008-ban a Cirque du Soleil magyarországi castingján sikeresen szerepeltem és ezzel regisztráltak a lehetséges fellépők közé. Jelenleg, a 2007 szeptemberében Torma "Tütü" Zsolt vezetésével megalakult HuNKuN DaNCe tánccsapat egyik alapító tagja vagyok, mellyel 2008-ban világbajnoki címet szereztünk New York-ban. Ezután 3 hónapos szerződést kaptunk a Fővárosi Nagycirkusz - Ritmus Cirkusz című produkciójába, melyet Kristóf Krisztián rendezett. Hiszek benne, hogy a jövőben is hasonlóan kimagasló eredményeket és sikereket fogunk elérni!

Ars Poetica: Nem küzdöm a sors ellen, hagyom hogy hasson! /akph/

 

Gyimesi Petrának hívnak, 1990.05.29-én születtem Budapesten. Már kislány korom óta kitűzött célom volt, hogy egyszer majd táncosnő legyek. Nyolc évesen kezdtem el táncolni, ám komolyabbra akkor fordult a helyzet, amikor Budapestre kerültem Gimnáziumba, és egyúttal felvettek a Talentum Táncművészeti Szakközépiskolába. Öt éven keresztül, napi szinten tanultam balettet, néptáncot, jazzt, modernt, és színpadi táncokat és az idén, 2009-ben kaptam meg a Színpadi Táncos Diplomámat. Számos előadáson, rendezvényen, versenyen vettem részt, ami számomra nagyon fontos. Jelenleg szabadúszó táncos vagyok, de közben képzem is magam, lassan egy éve new styleozok. A tánc az életem részévé vált, megpróbálok minél több táncműfajt és stílust, a lehető legjobban elsajátítani. Nagyon örültem, amikor felkérést kaptam, hogy a HuNKuN DaNCe egyik új frontembere lehetek, arról pedig álmodni sem mertem volna, hogy a NOX legújabb koncert turnéjában fogok szerepelni. Szabadidőmben a családommal, barátaimmal vagyok, imádok utazni, kirándulni, színházakba járni, zenét hallgatni.

Két kedvenc mottóm is van: "Az ember bármit elérhet, csak erősen kell akrni!" a a másik pedig: "Ne álmodd az életed,hanem éld az álmaidat!"

 

Horváth Csaba Zsoltnak hívnak, 1989. november 4.-én születtem Budapesten. Tíz éves koromban ismerkedtem meg a tánc egyik műfajával, a társastánccal a helyi művészeit iskolában. 2003-tól kezdve aktívan versenytáncoltam több klubközi versenyt is megnyertem, a párommal B osztályig jutottam. A versenyzést 2007-ben hagytam abba. 2004-ben felvételt nyertem a Talentum Táncművészeti Szakközépiskolába, ahol 2009-ben diplomát szereztem. Jelenleg a Magyar Táncművészeti Főiskola táncos és próbavezető szakának vagyok a másod éves hallgatója. 
A mai hivatásos táncos világban egyre nagyobb az igény, a több stílusban is jártas előadók iránt. Ezért, nagyon örülök hogy a HuNKuN DaNCe táncosaként részt vehetek a NOX új produkciójában, hiszen korábban is kedveltem az együttest.

„Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.” (George Eliot)

 

Kordoványi Dórának hívnak, 1990.03.15. –én születtem Szolnokon. 6 éves koromban vitt el édesanyám az első balett órámra, és rövid időn belül a tánc a szenvedélyemmé vált. Pár évvel később elkezdtem érdeklődni a Latin- Amerikai táncok iránt is, ezért beiratkoztam a Pelikán Táncsport egyesületbe. 2004 szeptemberétől, már egész nap koptattam a Talentum Tánc és Zeneművészeti Szakközépiskola balett szőnyegét, ahol már a Néptánc, a Modern, és a Jazz is a tananyagok közé tartozott. 2009, júniusában a Budapest Táncművészeti Stúdióban szereztem meg a Táncos Szakképesítő Diplomámat Bogdán Péternél, kitűnő eredménnyel. Az első hivatásos szerződésemet egy 3 hónapos Kínai turnéra kötöttem meg, ahol a Bécsi Opera szólistáival, a Sissy musicalt adtuk elő. Még a mai napig sem tudom eldönteni, hogy melyik stílust szeretem jobban, és minden kihívást nagy izgalommal élek át. Ezért is örültem annyira a felkérésnek, hogy a HuNKuN DaNCe egyik frontembere lehetek, és ezáltal bekerülhettem a NOX csapatába is.

Kedvenc idézetem: „Ha a táncunkat nézed, a szívünk szavait hallod!”

 

Román Katalin vagyok, 1984. október 12-én születtem Budapesten. Táncos tanulmányaimat 6 évesen kezdtem, jazz-, show –és sztepptánccal. Kezdetben Papp Csaba sztepptanárnál, majd egy évvel később Bóbis Lászlónál tanultam, 2004-ig. 2005 óta Pirovits Árpád szteppóráin csiszolom tudásom. Fontosnak tartottam, hogy klasszikus balett tanulmányokat is folytassak így 1994-2004 között Jeszenszky Endre balettmester óráin tanultam. 2005-ben felvételt nyertem a Magyar Táncművészeti Főiskola Tàncpedagógus-Divattánc szakára, ahol 2009-ben szereztem diplomát. Részt vettem hazai és nemzetközi szteppversenyeken is, ahol junior kiscsoport kategóriában első, duó kategóriában második, valamint felnőtt duó kategóriában ötödik helyezést értem el. Szerepeltem a Pesti Vigadó Musical World című műsorában, 2004 óta rendszeresen fellépek a Hungarian Cotton Club revü műsorában, 2006-2008 években részt vettem Pirovits Árpád által szervezett Szepptáncfesztiválokon, majd 2009-ben Handel Xerxes cimű operájában táncoltam a Magyar Állami Operaházban. Nagy öröm számomra, hogy a 2007 szeptemberében megalakult HuNKuN DaNCe táncegyüttesben szólótáncosként táncolok, mint alapító tag. Csapatunk Világbajnokságot nyert New York-ban, és 3 hónapon át a Fővárosi Nagycirkusz Ritmuscirkusz című műsorában szerepelt, Torma Zsolt koreográfus vezetésével. Számomra egy újabb kihívás a NOX együttes koncertsorozatában való részvétel, melybe örömmel és izgalommal telve lépek be.

Hitvallásom: „Élj úgy, hogy ha lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézned”

 

Torma Zsolt vagyok 1974. december 24.-én születtem, Csongrádon. 9 éves koromban ismerkedtem meg az Alföld Néptáncegyüttesben életem legnagyobb szerelmével, a Néptánccal, amiről most már biztosan állíthatom, hogy örökre elrabolta a szívemet.A Pécsi Művészeti Szakközépiskolában szereztem meg a hivatásos Diplomámat. A későbbi szakmai állomások ideje alatt (BM Duna Művészegyüttes, Szolnoki Szigligeti Színház, Experidance, Pesti Magyar Színház, Nemzeti Színház), olyan sok tapasztalattal gazdagított a szerencse, amiket nem cserélnék el, a Világ összes kincséért sem! Az életem úgy alakult, hogy bebizonyítsam magamnak, és sok mindenki másnak, hogy az eddigi táncos pályafutásom nem volt hiábavaló. Koreográfus lettem. Próbáltam erre már nagyon sokszor tanúbizonyságot tenni: Slap & Tap, Unique, Fővárosi Nagycirkusz, NOX: Ragyogás és Örömvölgy koncertturné.

Jelenleg nagyon boldog vagyok, hiszen újra képviselhetem a „Magyar Táncokat” a NOX színpadán, most már saját tánccsapatommal, a HuNKuN DaNCe-el.„SZERETEM A TÁNCOM, EZ A HIVATÁSOM! – HKD” 


 


 

 Koncert:

-

Sajtó:

-

Rádió:

-

Tv:

-

 

látogató olvassa a honlapot.

free counters  
 

   

9/40

Jelentkezési feltétel!

 

 

 

 
Jelenleg nem működik! 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

 


{ sp-mania.gp }

{ dae-janggeum.try }

{ vilya.gp }

{ selz-princess.gp }

{ animal-workship.gp }

{ lavignemusic.gp }

{ lillaportal-hsm.gp }

 

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG